Pelerinaje Mariane/ Prin Maria la Isus

 

Get Adobe Flash player

 • Pentru inscriere se pot folosi conturile:

CIOCAN  VICENTIU
EURO   RO53BTRL05604201D43003XX DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA Sucursala Roman
LEI        RO78BTRL05601201D43003XX DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA Sucursala Roman

 • La inscriere se va prezenta o copie dupa CI si Pasaport  (doar in cazul folosirii pasaportului).
 • Documente necesare calatoriei: Ci sau pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data inceperii calatoriei.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 15 zile inaintea plecarii. Tariful este stabilit pentru un număr minim de 30 persoane.
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii lawww.politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte conducatorul de grup (ghidul) asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Pelerinaj marian pe urmele Fecioarei Maria "Regina Sfântului Rozariu"

Preţul pelerinajului este de 700 de euro+100 lei

In perioada 3-16 octombrie 2014 se va organiza un Pelerinaj marian pe urmele Fecioarei Maria "Regina Sfântului Rozariu", în Franţa, Spania şi Portugalia.
La 7 octombrie se celebrează sărbătoarea sfintei Fecioare Maria, Regina Rozariului, sărbătoare instituită de papa Pius al V-lea în 1573, după victoria de la Lepanto din 1571, împotriva turcilor, pentru a-i mulţumi Maicii Domnului pentru această victorie. Nu se putea prilej mai nimerit ca în luna octombrie, când din punct de vedere astronomic soarele intră în constelaţia Fecioarei, iar noi, creştinii catolici, o cinstim în mod deosebit pe Mama lui Isus, ca Regina a Sfântului Rozariu, să ne manifestăm credinţa ...

Mai mult


ISRAEL – SINAI – IORDANIA : "PE URMELE POPORULUI ALES"

07 – 16 sept. = 1000 euro + 100 lei

Ziua 1- duminică, 07 septembrie: Otopeni, zbor cu EL AL 10.45 şi aterizarea la Ben Gurion TEL –AVIV 13.35. Întâlnire cu ghidul nostru pr. Cristian Vacaru. Plecare prin Pustiul Negev (sfânta liturghie în pustiu) spre Eilat. Trecerea în Egipt şi drumul spre Sinai. Cazare şi cina la Hotelul Morgeland de lângăMănăstirea Sf. Ecaterina ...

Mai mult


MEDJUGORJE- CROATIA Aniversarea Aparitiilor

22- 29 iunie = 230 euro + 100 lei cu masa(160 euro fara masa)

Ziua 1 Duminica 22 iunie Ora 5.00 plecare pe traseul : Bacau – Maria Radna (Sfanta liturghie de binecuvantare a pelerinajului) – Timisoara. Cazare .
Ziua 2 Luni 23 iunie Ora 5.00. Plecare spre Medjugorje prin Serbia. (400 km). Cazare la pensiunea Skender in camere cu 1- 4 paturi.  Seara participare la recitarea Sf. Rozariu pe esplanadă si la Sfant Liturghie. Cina ...

Mai mult


MEDUGORJE- CROAȚIA Festivalul tinerilor

31 iulie- 07 august = 230 euro + 100 lei

.Ziua 1 Joi 31 iulie  Ora 5.00 Plecare din Roman, pe traseul : Bacau –Maria Radna. Sf. Liturghie cu binecuvantarea pelerinajului (ora 16.00). Cazare Euro Hotel Timisoara . Ziua 2 Vineri 01 august. Ora 4.00. plecare spre Medjugorje prin Serbia. (600 km). Cazare la pensiunea Skender, in camere cu 2- 3 paturi.  Seara participare la, recitarea Sf. Rozariu  pe esplanadă, la Sfant Liturghie si la prezentarea delegatiilor de tineri veniti la Festival din toata lumea. Cina...

Mai mult


“Eu sunt calea, adevarul si viata.” spune Domnul.

Pelerinule, caile domnului sunt nenumarate. Te invit sa le strabatem impreuna. Prin Maria la Isus.

Contact

Tel/Fax 0040/233744194

Mobil: 0040/728848498

email:vicentiuciocan@yahoo.com

rss_1 rss_2 rss_3
Flag Counter